För datornörden
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Se till att återfukta ansiktet regelbundet med en ansiktspray. En härlig och snabb uppfräschning på en sekund!

Bastuskrubb
Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bebisar! Den gör under på din hud också. Smörj in kroppen efter duschen och du får en mjuk och superlen hud!

Få bort Brun utan sol-ränder
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i ca. 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel De har en naturligt lugnande effekt.

Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i ca. 20 minuter. Skölj av och din hud är garanterat mjuk igen.

Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och lägg dig i soffan och koppla av i några minuter. 

Hoppas ni tyckte om tipsen!
KÄLLA
Kram Linn

Kommentera

Publiceras ej