Idag är det valborg och strålande väder men kanske inte så varmt men det är fint väder så då är jag nöjd. Ikväll blir det att ungdomsgruppen från kyrkan som heter Disciples träffas hos vår pastor och där blir det häng, mat, brännboll och såklart så går vi till ett bål. Ska bli riktigt mysigt. Förresten om ni inte har sett serien 24 så borde ni verkligen se den. Sjukt bra. Kiefer sutherland är huvudpersonen och han är så sjukt cool i 24. Ja ni MÅSTE se 24. Haha, ha en bra valborg. 
 
Kram Frida
 
 
 
 
Har varit lite off från bloggen på sistone men ärligt talat så har jag inte orkat att blogga. Men ska försöka börja igen. I alla fall. 
Idag skiner solen på himmlen och värmer på bra. Både jag & Linn har haft shorts för första gången i skolan detta året. Så skönt det var. Jag hade ett par blåa högmidjade shorts från Zara och till det hade jag ett svart linne från Bik bok. Idag fick vi sluta en timme tidigare för att det skulle komma någon till skolan som skulle föreläsa för de som läser kinesiska på vår skola som andra språk. Men jag och Linn har spanska så vi kunde gå hem och njuta i det fina vädret. Skönt! Så vi passade på att fota lite. Ni kommer nog få upp bilderna senare. Men de kommer antagligen imorgon då. 
 
Ikväll är det bara jag och min ena broder hemma så vi ska köpa kyckling och göra sallad ikväll. Så gott sen så kanske vi spelar Guitar hero. Men vi får se. Den här veckan kommer bli väldigt händelserik och ska bli SÅ rolig. Men det får ni veta mer om sen. 
 
Kram Frida
 
Såhär såg min outfit ut idag ↓
 
 

Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i naglarna och gör att naglarna växer snabbare.

Slipp missfärgat
Ha som vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma? Då kan du prova att istället doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.

Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis har lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i ca. 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt blir dina naglar vitare.

Hoppas ni tyckte om tipsen!
KÄLLA
Kram Linn